Søk i matvaretabellen:

Bambusskudd, hermetisk

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
93g 450a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
58kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
14kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,20g 450a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,10g 450a
C12:0
(fatty acids)
0,0020g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0020g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,051g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0060g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 60a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0070g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,10g 450a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,11g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,020g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,020g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,11g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,70g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 60a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,70g 450a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,7g 450a
Protein
(protein, total)
1,5g 450a
Salt
(salt)
0,010g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,83RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
10µg 450a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,63alfa-TE 460e
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 450a
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 450a
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 450a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 460e
Folat
(folate, total)
3,0µg 460e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 60a
Kalsium
(calcium)
13mg 450a
Jern
(iron, total)
0,40mg 450a
Natrium
(sodium)
4,0mg 450a
Kalium
(potassium)
530mg 450a
Magnesium
(magnesium)
3,0mg 450a
Sink
(zinc)
1,1mg 450a
Selen
(selenium)
0,50µg 460e
Kopper
(copper)
0,19mg 450a
Fosfor
(phosphorus)
39mg 450a
Jod
(iodine)
0,50µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0827
Vegetable product (EUROFIR)
B1271
Bamboo
C0186
Spear or shoot
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0001
Cooking method not known
H0001
Treatment applied not known
J0123
Sterilized by heat
K0017
Packed in water
M0151
Metal container
M0194
Can, bottle or jar
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450a
Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460e
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: