Søk i matvaretabellen:

Chili, rød, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaker, rå og fryst

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
73% 420a
Vann
(water (moisture))
88g 460f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
150kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
35kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,40g 460f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 60a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0013g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,022g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0046g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 60a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,016g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,20g 460f
C18:2n-6
(fatty acids)
0,15g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0072g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0070g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,15g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,3g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 60a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
5,3g 460f
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,5g 460f
Protein
(protein, total)
1,9g 460f
Salt
(salt)
0,023g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
45RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 460f
Beta-karoten
(beta-carotene)
530µg 460f
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,69alfa-TE 460f
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 460f
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 460f
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 460f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,50mg 460f
Folat
(folate, total)
23µg 460f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
140mg 460f
Kalsium
(calcium)
14mg 460f
Jern
(iron, total)
1,0mg 460f
Natrium
(sodium)
9,0mg 460f
Kalium
(potassium)
320mg 460f
Magnesium
(magnesium)
23mg 460f
Sink
(zinc)
0,30mg 460f
Selen
(selenium)
0,50µg 460f
Kopper
(copper)
0,13mg 460f
Fosfor
(phosphorus)
43mg 460f
Jod
(iodine)
0,45µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B1250
Pepper, green or red
C0139
Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
420a
Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
460f
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: