Søk i matvaretabellen:

Wokblanding, klassisk

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
88g 137
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
140kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
34kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,30g 137
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 137
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,029g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0024g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,10g 137
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,012g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 137
C18:2n-6
(fatty acids)
0,033g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0066g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 137
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,10g 137
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,8g 80
Stivelse
(starch, total)
1,5g 137
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,3g 137
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,4g 137
Protein
(protein, total)
1,9g 137
Salt
(salt)
0,065g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
230RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
2700µg 137
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,80alfa-TE 137
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 137
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 137
Niacin
(niacin, preformed)
0,70mg 137
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 137
Folat
(folate, total)
72µg 137
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
26mg 137
Kalsium
(calcium)
22mg 137
Jern
(iron, total)
0,60mg 137
Natrium
(sodium)
26mg 137
Kalium
(potassium)
270mg 137
Magnesium
(magnesium)
12mg 137
Sink
(zinc)
0,30mg 137
Selen
(selenium)
1,0µg 137
Kopper
(copper)
0,060mg 137
Fosfor
(phosphorus)
46mg 137
Jod
(iodine)
1,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B1579
Vegetable-producing plant
C0174
Part of plant
E0133
Divided into halves, quarters or segments
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0212
Vegetable added
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
137
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2017).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: