Søk i matvaretabellen:

Tomater, soltørkede, innlagte i olje, avrent

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
55g 400c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
800kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
190kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 400c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,3g 400c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0048g 460g
C16:0
(fatty acids)
1,5g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,33g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,10g 400c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,9g 400c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,096g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,2g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
5,8g 400c
C18:2n-6
(fatty acids)
1,9g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,075g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 20
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 20
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 20
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,075g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,9g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
2,0mg 400c
Karbohydrat
(carbohydrate)
8,7g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
8,7g 400c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
13g 400c
Protein
(protein, total)
5,0g 400c
Salt
(salt)
3,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
54RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
3,0µg 400c
Beta-karoten
(beta-carotene)
620µg 400c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 400c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
9,1alfa-TE 400c
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 400c
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 400c
Niacin
(niacin, preformed)
2,2mg 400c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,20mg 400c
Folat
(folate, total)
29µg 400c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
12mg 400c
Kalsium
(calcium)
69mg 400c
Jern
(iron, total)
3,4mg 400c
Natrium
(sodium)
1200mg 400c
Kalium
(potassium)
880mg 400c
Magnesium
(magnesium)
62mg 400c
Sink
(zinc)
0,62mg 400c
Selen
(selenium)
5,0µg 400c
Kopper
(copper)
0,47mg 460e
Fosfor
(phosphorus)
100mg 400c
Jod
(iodine)
0,94µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B1276
Tomato
C0140
Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0136
Disintegrated or ground
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0263
Vegetable fat or oil added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
460e
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: