Søk i matvaretabellen:

Ruccolasalat, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaker, rå og fryst

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
92g 460b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
120kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
28kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,66g 460b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,086g 460b
C12:0
(fatty acids)
0,0030g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,072g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0040g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,049g 460b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0010g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,046g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,32g 460b
C18:2n-6
(fatty acids)
0,13g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,17g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0010g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0010g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,17g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,13g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,1g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,1g 460b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,6g 460b
Protein
(protein, total)
2,6g 460b
Salt
(salt)
0,068g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
120RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
1400µg 460b
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,43alfa-TE 460b
Tiamin
(thiamin)
0,044mg 460b
Riboflavin
(riboflavin)
0,086mg 460b
Niacin
(niacin, preformed)
0,31mg 460b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,073mg 460b
Folat
(folate, total)
97µg 460b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
15mg 460b
Kalsium
(calcium)
160mg 460b
Jern
(iron, total)
1,5mg 460b
Natrium
(sodium)
27mg 460b
Kalium
(potassium)
370mg 460b
Magnesium
(magnesium)
47mg 460b
Sink
(zinc)
0,47mg 460b
Selen
(selenium)
0,30µg 460b
Kopper
(copper)
0,076mg 460b
Fosfor
(phosphorus)
52mg 460b
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B2474
Rocket
C0200
Leaf
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460b
US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: