Søk i matvaretabellen:

Soyamel

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Mel

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
5,9g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1900kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
450kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
22g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,7g 450c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,063g 460g
C16:0
(fatty acids)
2,4g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,81g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 60a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 450c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,063g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,9g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
11g 450c
C18:2n-6
(fatty acids)
11g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
1,5g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,5g 10
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
11g 10
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 60a
Karbohydrat
(carbohydrate)
19g 80
Stivelse
(starch, total)
12g 450c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
6,4g 450c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
18g 450c
Protein
(protein, total)
34g 450c
Salt
(salt)
0,0025g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
4,3alfa-TE 450c
Tiamin
(thiamin)
0,38mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,26mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
1,9mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,40mg 450c
Folat
(folate, total)
250µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
180mg 450c
Jern
(iron, total)
8,4mg 450c
Natrium
(sodium)
1,0mg 450c
Kalium
(potassium)
1900mg 450c
Magnesium
(magnesium)
250mg 450c
Sink
(zinc)
4,1mg 450c
Selen
(selenium)
7,0µg 450c
Kopper
(copper)
1,3mg 450c
Fosfor
(phosphorus)
670mg 450c
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0149
Milled grain or starch product (US CFR)
A0813
Flour or starch (EUROFIR)
B1452
Soybean
C0132
Seed, skin removed, germ present
E0106
Finely ground
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: