Søk i matvaretabellen:

Tomatpuré, hermetisk

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
73g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
350kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
84kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,20g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 60a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,030g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0096g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 60a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 60a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,042g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,10g 450c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,11g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0055g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0050g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,11g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 450c
Karbohydrat
(carbohydrate)
15g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 60a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
15g 450c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,3g 122
Protein
(protein, total)
4,8g 122
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
150RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 450c
Beta-karoten
(beta-carotene)
1800µg 450c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
5,2alfa-TE 450c
Tiamin
(thiamin)
0,98mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
3,6mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,28mg 450c
Folat
(folate, total)
39µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
45mg 450c
Kalsium
(calcium)
45mg 450c
Jern
(iron, total)
4,5mg 450c
Natrium
(sodium)
400mg 122
Kalium
(potassium)
1300mg 450c
Magnesium
(magnesium)
57mg 450c
Sink
(zinc)
0,60mg 450c
Selen
(selenium)
1,0µg 450c
Kopper
(copper)
0,41mg 450c
Fosfor
(phosphorus)
94mg 450c
Jod
(iodine)
1,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0179
Condiment or relish (US CFR)
A0827
Vegetable product (EUROFIR)
B1276
Tomato
C0230
Fruit, peel removed, core, pit or seed present
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0123
Sterilized by heat
K0003
No packing medium used
M0151
Metal container
N0041
Metal
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
122
Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2015.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: