Søk i matvaretabellen:

Surkål, kjøpt

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
86g 300
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
120kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
29kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,0g 60a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 20
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,0g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 20
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 20
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,1g 302
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
5,1g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
4,0g 100
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,7g 400e
Protein
(protein, total)
1,4g 300
Salt
(salt)
1,5g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,5RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
18µg 450c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,010mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,15mg 450c
Folat
(folate, total)
16µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
10mg 450c
Kalsium
(calcium)
50mg 450c
Jern
(iron, total)
1,2mg 450c
Natrium
(sodium)
590mg 450c
Kalium
(potassium)
180mg 450c
Magnesium
(magnesium)
10mg 450c
Sink
(zinc)
0,30mg 450c
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,050mg 450c
Fosfor
(phosphorus)
23mg 450c
Jod
(iodine)
0,70µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0271
Vegetable pickle (US CFR)
A0827
Vegetable product (EUROFIR)
B1406
Cabbage
C0151
Head (plant)
E0100
Divided into pieces, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0151
Spice or herb added
H0158
Sucrose added
J0123
Sterilized by heat
K0030
Packed in slightly sweetened water or juice
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0220
Not drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
300
Nordnes T og Offergaard E. Næringsinnholdet i frukt, bær og grønnsaker. Forskning og forsøk i landbruket, 1958.
302
Statens institutt for forbruksforskning. Analysedata av grønnsaker. Internt notat, 1973.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: