Søk i matvaretabellen:

Rødbeter, syltede

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
84g 602
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
250kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
60kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,10g 400d
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 400d
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,013g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0010g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 400d
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,016g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,10g 400d
C18:2n-6
(fatty acids)
0,027g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0020g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0020g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,027g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
13g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 60a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
13g 602
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
7,8g 400d
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,7g 602
Protein
(protein, total)
1,3g 602
Salt
(salt)
0,43g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 60a
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,040alfa-TE 602
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 60a
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 60a
Niacin
(niacin, preformed)
0,080mg 602
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 60a
Folat
(folate, total)
22µg 602
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
3,0mg 602
Kalsium
(calcium)
17mg 602
Jern
(iron, total)
0,28mg 602
Natrium
(sodium)
170mg 602
Kalium
(potassium)
180mg 602
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 602
Sink
(zinc)
0,29mg 602
Selen
(selenium)
0,0µg 400d
Kopper
(copper)
0,050mg 602
Fosfor
(phosphorus)
17mg 602
Jod
(iodine)
0,43µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0271
Vegetable pickle (US CFR)
A0827
Vegetable product (EUROFIR)
B2940
Red beet
C0238
Root, tuber or bulb
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0190
Pickled
H0200
Acidified
H0227
Flavoring, spice or herb added
J0120
Preserved by heat treatment
K0011
Packed in edible medium
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0219
Drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400d
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2014.01.03. Nettversjon, www.slv.se
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
602
Pearson, M., Engman, J., Rundberg, B., von Malmborg, A., Wretling, S., Öhrvik V. Grönsaker och rotfrukter – analys av näringsämnen [Rapport 10-2013]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2013. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2013/2013_livsmedelsverket_10_gronsaker_och_rotfrukter_analys_av_naringsamnen.pdf

Søk i matvaretabellen: