Søk i matvaretabellen:

Agurker, syltede

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
83g 400c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
160kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
37kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,70g 400c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,20g 400c
C12:0
(fatty acids)
0,0074g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0074g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,16g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,018g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 400c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,011g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,30g 400c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,13g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,17g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,17g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,13g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
6,1g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
6,1g 400c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
4,5g 100
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,8g 400c
Protein
(protein, total)
0,70g 400c
Salt
(salt)
2,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
15RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
180µg 400c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,20alfa-TE 400c
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 400c
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 400c
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 400c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 400c
Folat
(folate, total)
8,0µg 400c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
17mg 400c
Jern
(iron, total)
0,20mg 400c
Natrium
(sodium)
830mg 400c
Kalium
(potassium)
130mg 400c
Magnesium
(magnesium)
11mg 400c
Sink
(zinc)
0,20mg 400c
Selen
(selenium)
0,0µg 400c
Kopper
(copper)
0,057mg 420a
Fosfor
(phosphorus)
23mg 400c
Jod
(iodine)
0,15µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0271
Vegetable pickle (US CFR)
A0827
Vegetable product (EUROFIR)
B1404
Cucumber
C0140
Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0190
Pickled
H0200
Acidified
H0227
Flavoring, spice or herb added
J0120
Preserved by heat treatment
K0011
Packed in edible medium
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0219
Drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
420a
Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: