Søk i matvaretabellen:

Erter, gulrot, mais, fryst

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
81g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
270kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
64kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,50g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,090g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,073g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0056g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,090g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,097g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,27g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,23g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,021g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,023g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,29g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
9,9g 80
Stivelse
(starch, total)
4,6g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
5,2g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,9g 135
Protein
(protein, total)
3,0g 135
Salt
(salt)
0,045g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
280RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
3400µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,28alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,15mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,4mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 135
Folat
(folate, total)
49µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
13mg 135
Kalsium
(calcium)
21mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
18mg 135
Kalium
(potassium)
240mg 135
Magnesium
(magnesium)
21mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,080mg 135
Fosfor
(phosphorus)
65mg 135
Jod
(iodine)
1,9µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0827
Vegetable product (EUROFIR)
B1613
Pea and carrot
C0174
Part of plant
E0151
Solid
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0212
Vegetable added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: