Søk i matvaretabellen:

Fløteerstatning, Coffeemate pulver

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Fløte, rømme, fløteerstatning

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
3,0g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
550kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
35g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
26g 450c
C12:0
(fatty acids)
1,2g 136
C14:0
(fatty acids)
3,6g 136
C16:0
(fatty acids)
9,4g 136
C18:0
(fatty acids)
3,8g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 60a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,5g 136
C16:1 sum
(fatty acids)
0,47g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,2g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 136
C18:2n-6
(fatty acids)
0,57g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,14g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,022g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0065g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,030g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,016g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,022g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,20g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,67g 136
Kolesterol
(cholesterol)
2,0mg 450c
Karbohydrat
(carbohydrate)
57g 80
Stivelse
(starch, total)
48g 120
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
9,4g 104a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 120
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 450c
Protein
(protein, total)
2,1g 450c
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
17RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 450c
Beta-karoten
(beta-carotene)
200µg 450c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 450c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,59alfa-TE 460f
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
1,0mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 450c
Folat
(folate, total)
0,0µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 450c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 450c
Kalsium
(calcium)
4,0mg 450c
Jern
(iron, total)
1,2mg 460f
Natrium
(sodium)
400mg 450c
Kalium
(potassium)
900mg 450c
Magnesium
(magnesium)
4,0mg 460f
Sink
(zinc)
0,51mg 460f
Selen
(selenium)
0,60µg 460f
Kopper
(copper)
0,12mg 460f
Fosfor
(phosphorus)
350mg 450c
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0123
Cream product analog (US CFR)
A0788
Immitation milk products (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0108
Sugar
E0106
Finely ground
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0150
Color added
H0174
Hydrogenated
H0263
Vegetable fat or oil added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0215
Jar
M0278
Glass container, coloured
N0040
Glass
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
104a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
120
Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460f
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: