Fløteerstatning, Coffeemate pulver
Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Fløte, rømme, fløteerstatning
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
3,0g | 450c |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
2300kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
550kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
35g | 450c |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
26g | 450c |
C12:0 (fatty acids) |
1,2g | 136 |
C14:0 (fatty acids) |
3,6g | 136 |
C16:0 (fatty acids) |
9,4g | 136 |
C18:0 (fatty acids) |
3,8g | 136 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 60a |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
7,5g | 136 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,47g | 136 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
7,2g | 136 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,0g | 136 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
0,57g | 136 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,14g | 136 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,022g | 136 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0065g | 136 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,030g | 136 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,016g | 136 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,022g | 136 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,20g | 136 |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,67g | 136 |
Kolesterol (cholesterol) |
2,0mg | 450c |
Karbohydrat (carbohydrate) |
57g | 80 |
Stivelse (starch, total) |
48g | 120 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
9,4g | 104a |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 120 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
0,0g | 450c |
Protein (protein, total) |
2,1g | 450c |
Salt (salt) |
1,0g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
17RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 450c |
Beta-karoten (beta-carotene) |
200µg | 450c |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 450c |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,59alfa-TE | 460f |
Tiamin (thiamin) |
0,0mg | 450c |
Riboflavin (riboflavin) |
1,0mg | 450c |
Niacin (niacin, preformed) |
0,0mg | 450c |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,0mg | 450c |
Folat (folate, total) |
0,0µg | 450c |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 450c |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 450c |
Kalsium (calcium) |
4,0mg | 450c |
Jern (iron, total) |
1,2mg | 460f |
Natrium (sodium) |
400mg | 450c |
Kalium (potassium) |
900mg | 450c |
Magnesium (magnesium) |
4,0mg | 460f |
Sink (zinc) |
0,51mg | 460f |
Selen (selenium) |
0,60µg | 460f |
Kopper (copper) |
0,12mg | 460f |
Fosfor (phosphorus) |
350mg | 450c |
Jod (iodine) |
1,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0123
- Cream product analog (US CFR)
- A0788
- Immitation milk products (EUROFIR)
- B1012
- Sugar-producing plant
- C0108
- Sugar
- E0106
- Finely ground
- F0001
- Extent of heat treatment not known
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0138
- Water removed
- H0150
- Color added
- H0174
- Hydrogenated
- H0263
- Vegetable fat or oil added
- J0116
- Dehydrated or dried
- K0003
- No packing medium used
- M0215
- Jar
- M0278
- Glass container, coloured
- N0040
- Glass
- P0024
- Human consumer, no age specification
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 104a
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2011, uspesifisert grunnlag.
- 120
- Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentens nettside, 2009/2010.
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 450c
- Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
- 460f
- U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl