Søk i matvaretabellen:

Sjampinjong, hermetisk, avrent

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
93g 420c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
96kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
23kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,50g 420c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,068g 420c
C12:0
(fatty acids)
0,0077g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0026g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,049g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,015g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0040g 420c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,013g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,16g 420c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,28g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0026g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0030g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,29g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 420c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 420c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,4g 420c
Protein
(protein, total)
3,4g 420c
Salt
(salt)
0,013g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,83RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
10µg 420c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 420c
Tiamin
(thiamin)
0,081mg 420c
Riboflavin
(riboflavin)
0,40mg 420c
Niacin
(niacin, preformed)
3,6mg 420c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 420c
Folat
(folate, total)
23µg 420c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,1mg 420c
Kalsium
(calcium)
18mg 420c
Jern
(iron, total)
0,84mg 420c
Natrium
(sodium)
5,0mg 420c
Kalium
(potassium)
190mg 420c
Magnesium
(magnesium)
8,0mg 420c
Sink
(zinc)
0,93mg 420c
Selen
(selenium)
3,3µg 420c
Kopper
(copper)
0,48mg 420c
Fosfor
(phosphorus)
76mg 420c
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0827
Vegetable product (EUROFIR)
B2937
Cultivated mushroom
C0296
Fruiting body
E0150
Whole, natural shape
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0123
Sterilized by heat
K0017
Packed in water
M0194
Can, bottle or jar
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared
Z0219
Drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
420c
Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 1. (2015). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: