Søk i matvaretabellen:

Paprika, rød, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaker, rå og fryst

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
85% 306
Vann
(water (moisture))
93g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
110kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
26kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,20g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,10g 450c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460f
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460f
C16:0
(fatty acids)
0,075g 460f
C18:0
(fatty acids)
0,0060g 460f
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 60a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0060g 460f
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0060g 460f
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,10g 450c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,14g 460f
C18:3n-3
(fatty acids)
0,075g 460f
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460f
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460f
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460f
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460f
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460f
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460f
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460f
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,075g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,14g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,2g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 450c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,2g 450c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,2g 450c
Protein
(protein, total)
0,80g 450c
Salt
(salt)
0,0025g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
48RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
580µg 450c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,95alfa-TE 450c
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,23mg 450c
Folat
(folate, total)
75µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
130mg 450c
Kalsium
(calcium)
7,0mg 450c
Jern
(iron, total)
0,40mg 450c
Natrium
(sodium)
1,0mg 450c
Kalium
(potassium)
220mg 450c
Magnesium
(magnesium)
11mg 450c
Sink
(zinc)
0,20mg 450c
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,050mg 450c
Fosfor
(phosphorus)
23mg 450c
Jod
(iodine)
3,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B2630
Red bell pepper
C0139
Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
306
Blaker B, Jørgensen K, Rimestad AH og Solvang A. Poteter, grønnsaker, frukt og bær – stykkvekt, volumvekt og spiselig del. Matvett nr. 3, 1989.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460f
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: