Søk i matvaretabellen:

Kastanjer, ristede

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Nøtter, mandler og frø

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
63% 460e
Vann
(water (moisture))
40g 460e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
780kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
180kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,2g 460e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,41g 460e
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0091g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,38g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,022g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,76g 460e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,022g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,75g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,87g 460e
C18:2n-6
(fatty acids)
0,80g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,096g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,096g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,80g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
34g 80
Stivelse
(starch, total)
27g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
7,0g 400e
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
7,9g 400e
Protein
(protein, total)
3,2g 460e
Salt
(salt)
0,0050g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,2RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
14µg 460e
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,50alfa-TE 460e
Tiamin
(thiamin)
0,24mg 460e
Riboflavin
(riboflavin)
0,18mg 460e
Niacin
(niacin, preformed)
1,3mg 460e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,50mg 460e
Folat
(folate, total)
70µg 460e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
26mg 460e
Kalsium
(calcium)
29mg 460e
Jern
(iron, total)
0,91mg 460e
Natrium
(sodium)
2,0mg 460e
Kalium
(potassium)
590mg 460e
Magnesium
(magnesium)
33mg 460e
Sink
(zinc)
0,57mg 460e
Selen
(selenium)
1,2µg 460e
Kopper
(copper)
0,51mg 460e
Fosfor
(phosphorus)
110mg 460e
Jod
(iodine)
0,10µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0260
Nut or nut product (US CFR)
A0823
Nut, seed or kernel (EUROFIR)
B1544
Chestnut
C0155
Seed
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
460e
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: