Søk i matvaretabellen:

Erter, grønne, hermetisk, avrent

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Belgfrukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
82g 460e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
270kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
64kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,95g 460e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,17g 460e
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,15g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,018g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,085g 460e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,085g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,45g 460e
C18:2n-6
(fatty acids)
0,36g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,085g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,085g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,36g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
7,0g 80
Stivelse
(starch, total)
3,4g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,6g 400e
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
4,9g 400e
Protein
(protein, total)
4,3g 460e
Salt
(salt)
0,58g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
33RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
400µg 420a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,040alfa-TE 420a
Tiamin
(thiamin)
0,067mg 460e
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 460e
Niacin
(niacin, preformed)
1,0mg 460e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 420a
Folat
(folate, total)
30µg 460e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
9,3mg 460e
Kalsium
(calcium)
24mg 460e
Jern
(iron, total)
1,1mg 460e
Natrium
(sodium)
230mg 460e
Kalium
(potassium)
110mg 460e
Magnesium
(magnesium)
18mg 460e
Sink
(zinc)
0,68mg 460e
Selen
(selenium)
1,0µg 420a
Kopper
(copper)
0,11mg 460e
Fosfor
(phosphorus)
65mg 460e
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0831
Pulse or pulse product (EUROFIR)
B1001
Pea, edible seed cultivars
C0135
Seed, skin present
E0150
Whole, natural shape
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0123
Sterilized by heat
K0017
Packed in water
M0151
Metal container
M0194
Can, bottle or jar
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared
Z0219
Drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
420a
Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
460e
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: