Søk i matvaretabellen:

Tomatbønner, hvite bønner, i tomatsaus, hermetisk

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Belgfrukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
75g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
390kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
93kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,4g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,16g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,14g 136
C18:0
(fatty acids)
0,035g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,61g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0042g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,60g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,47g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,39g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,082g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,081g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,39g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
12g 80
Stivelse
(starch, total)
8,6g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,7g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,40g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
4,0g 135
Protein
(protein, total)
5,6g 135
Salt
(salt)
0,40g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
18RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
210µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,010µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,1alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,13mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,60mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,13mg 135
Folat
(folate, total)
94µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
6,0mg 135
Kalsium
(calcium)
58mg 135
Jern
(iron, total)
2,6mg 135
Natrium
(sodium)
160mg 135
Kalium
(potassium)
560mg 135
Magnesium
(magnesium)
47mg 135
Sink
(zinc)
0,90mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,28mg 135
Fosfor
(phosphorus)
80mg 135
Jod
(iodine)
1,7µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0831
Pulse or pulse product (EUROFIR)
B1567
Bean (vegetable)
C0133
Seed, skin present, germ present
E0150
Whole, natural shape
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0350
Tomato added
J0123
Sterilized by heat
K0037
Packed in gravy or sauce, vegetable
M0151
Metal container
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared
Z0220
Not drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: