Søk i matvaretabellen:

Asparges, hermetisk, avrent

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
94g 460e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
99kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
24kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,63g 460e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,15g 460e
C12:0
(fatty acids)
0,0020g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0040g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,13g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0090g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,021g 460e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0040g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,017g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,28g 460e
C18:2n-6
(fatty acids)
0,27g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,015g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,015g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,27g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
1,6g 80
Stivelse
(starch, total)
0,50g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,1g 460e
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,6g 460e
Protein
(protein, total)
2,1g 460e
Salt
(salt)
0,72g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
41RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
490µg 460e
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,2alfa-TE 460e
Tiamin
(thiamin)
0,061mg 460e
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 460e
Niacin
(niacin, preformed)
0,95mg 460e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 460e
Folat
(folate, total)
96µg 460e
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
18mg 460e
Kalsium
(calcium)
16mg 460e
Jern
(iron, total)
0,35mg 420a
Natrium
(sodium)
290mg 460e
Kalium
(potassium)
170mg 460e
Magnesium
(magnesium)
10mg 460e
Sink
(zinc)
0,40mg 460e
Selen
(selenium)
0,20µg 420a
Kopper
(copper)
0,096mg 460e
Fosfor
(phosphorus)
43mg 460e
Jod
(iodine)
0,70µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0827
Vegetable product (EUROFIR)
B1415
Asparagus
C0186
Spear or shoot
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0123
Sterilized by heat
K0017
Packed in water
M0194
Can, bottle or jar
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0219
Drained

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
420a
Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
460e
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: