Søk i matvaretabellen:

Potetmos, av pulver, med melk

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Poteter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
84g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
280kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
66kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,8g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,72g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0050g 136
C16:0
(fatty acids)
0,028g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0050g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,020g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,49g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0050g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,45g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,028g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0050g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,069g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,27g 135
Kolesterol
(cholesterol)
2,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
11g 80
Stivelse
(starch, total)
9,7g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,90g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,0g 135
Protein
(protein, total)
1,3g 135
Salt
(salt)
0,42g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
19RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
18µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
8,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,20µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,22alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,60mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,13mg 135
Folat
(folate, total)
4,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
9,0mg 135
Kalsium
(calcium)
11mg 135
Jern
(iron, total)
0,20mg 135
Natrium
(sodium)
170mg 135
Kalium
(potassium)
220mg 135
Magnesium
(magnesium)
10mg 135
Sink
(zinc)
0,20mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,060mg 135
Fosfor
(phosphorus)
44mg 135
Jod
(iodine)
6,2µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0830
Potato dish (EUROFIR)
B1218
Potato
C0240
Root, tuber or bulb, without peel
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0151
Spice or herb added
H0259
Rehydrated
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: