Søk i matvaretabellen:

Pommes frites, fryst

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Poteter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
66g 204
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
640kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
150kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,2g 204
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,5g 204
C12:0
(fatty acids)
0,046g 204
C14:0
(fatty acids)
0,065g 204
C16:0
(fatty acids)
2,1g 204
C18:0
(fatty acids)
0,19g 204
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 60a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,9g 204
C16:1 sum
(fatty acids)
0,046g 204
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,9g 204
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,57g 204
C18:2n-6
(fatty acids)
0,54g 204
C18:3n-3
(fatty acids)
0,046g 204
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 204
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 204
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 204
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 204
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 204
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 204
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 204
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,050g 73j
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,58g 74j
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
22g 80
Stivelse
(starch, total)
20g 204
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,6g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
4,6g 204
Protein
(protein, total)
2,2g 204
Salt
(salt)
0,015g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,54alfa-TE 204
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 204
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
2,8mg 204
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,15mg 204
Folat
(folate, total)
11µg 204
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
10mg 20
Kalsium
(calcium)
6,9mg 204
Jern
(iron, total)
0,46mg 204
Natrium
(sodium)
6,0mg 204
Kalium
(potassium)
510mg 204
Magnesium
(magnesium)
28mg 204
Sink
(zinc)
0,47mg 204
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,13mg 204
Fosfor
(phosphorus)
56mg 204
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0830
Potato dish (EUROFIR)
B1218
Potato
C0240
Root, tuber or bulb, without peel
E0152
Divided into pieces
F0014
Fully heat-treated
G0001
Cooking method not known
H0001
Treatment applied not known
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73j
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 204: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
74j
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 204: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
204
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 1996. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: