Søk i matvaretabellen:

Kanin, kjøtt, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
73g 400c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
520kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
120kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,0g 400c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,7g 71
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,13g 460g
C16:0
(fatty acids)
1,1g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,23g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,020g 71
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,79g 71
C16:1 sum
(fatty acids)
0,16g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,3g 71
C18:2n-6
(fatty acids)
0,77g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,20g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,20g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,77g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
71mg 400c
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 50
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
22g 400c
Salt
(salt)
0,14g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
10RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
10µg 400c
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,40µg 400c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,40alfa-TE 400c
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 400c
Riboflavin
(riboflavin)
0,14mg 400c
Niacin
(niacin, preformed)
10mg 400c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,60mg 400c
Folat
(folate, total)
5,0µg 400c
Vitamin B12
(vitamin B12)
10µg 400c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
13mg 400c
Jern
(iron, total)
1,8mg 400c
Natrium
(sodium)
56mg 400c
Kalium
(potassium)
310mg 400c
Magnesium
(magnesium)
23mg 400c
Sink
(zinc)
1,7mg 400c
Selen
(selenium)
10µg 400c
Kopper
(copper)
0,15mg 420a
Fosfor
(phosphorus)
210mg 400c
Jod
(iodine)
1,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B1323
Rabbit
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0018
Cut of meat not known

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
71
Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
420a
Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: