Søk i matvaretabellen:

Vafler, grove

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
51g 136
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
950kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
230kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
8,9g 136
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,8g 136
C12:0
(fatty acids)
0,22g 136
C14:0
(fatty acids)
0,25g 136
C16:0
(fatty acids)
1,4g 136
C18:0
(fatty acids)
0,62g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,040g 136
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,3g 136
C16:1 sum
(fatty acids)
0,094g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,3g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 136
C18:2n-6
(fatty acids)
1,4g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,23g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0023g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0057g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0029g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,038g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0032g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0035g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,044g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,26g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 136
Kolesterol
(cholesterol)
110mg 136
Karbohydrat
(carbohydrate)
27g 80
Stivelse
(starch, total)
16g 136
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
9,1g 136
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
5,8g 136
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,0g 136
Protein
(protein, total)
8,5g 136
Salt
(salt)
0,97g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
99RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
97µg 136
Beta-karoten
(beta-carotene)
20µg 136
Vitamin D
(vitamin D)
1,5µg 136
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,5alfa-TE 136
Tiamin
(thiamin)
0,17mg 136
Riboflavin
(riboflavin)
0,24mg 136
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 136
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,080mg 136
Folat
(folate, total)
28µg 136
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,70µg 136
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 136
Kalsium
(calcium)
86mg 136
Jern
(iron, total)
1,3mg 136
Natrium
(sodium)
390mg 136
Kalium
(potassium)
200mg 136
Magnesium
(magnesium)
28mg 136
Sink
(zinc)
1,1mg 136
Selen
(selenium)
7,0µg 136
Kopper
(copper)
0,090mg 136
Fosfor
(phosphorus)
240mg 136
Jod
(iodine)
19µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0194
Pancake or waffle (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0158
Sucrose added
H0186
Egg added
H0221
Fat or oil added
H0319
Wheat added
H0351
Chemical leavening agent added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: