Søk i matvaretabellen:

Polarbrød

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, industribakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
24g 136
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
320kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,1g 136
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,48g 136
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,33g 136
C18:0
(fatty acids)
0,076g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 136
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,4g 136
C16:1 sum
(fatty acids)
0,013g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,4g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,8g 136
C18:2n-6
(fatty acids)
1,3g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,34g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,35g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,3g 136
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 136
Karbohydrat
(carbohydrate)
58g 80
Stivelse
(starch, total)
53g 136
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
5,8g 136
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
5,1g 136
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,6g 136
Protein
(protein, total)
9,1g 136
Salt
(salt)
0,70g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 136
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 136
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 136
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 136
Tiamin
(thiamin)
0,21mg 136
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 136
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 136
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 136
Folat
(folate, total)
20µg 136
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 136
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 136
Kalsium
(calcium)
20mg 136
Jern
(iron, total)
1,1mg 136
Natrium
(sodium)
280mg 136
Kalium
(potassium)
150mg 136
Magnesium
(magnesium)
29mg 136
Sink
(zinc)
0,80mg 136
Selen
(selenium)
4,0µg 136
Kopper
(copper)
0,12mg 136
Fosfor
(phosphorus)
100mg 136
Jod
(iodine)
1,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0194
Pancake or waffle (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0133
Seed, skin present, germ present
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0263
Vegetable fat or oil added
H0280
Sugar syrup or sugar syrup solids added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0172
Plastic container
M0197
Bag, sack or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: