Søk i matvaretabellen:

Kikertmel

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Mel

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
9,0g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,4g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,61g 450c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 30
C14:0
(fatty acids)
0,0082g 30
C16:0
(fatty acids)
0,46g 30
C18:0
(fatty acids)
0,079g 30
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,020g 450c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 450c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,011g 30
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,2g 30
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,8g 450c
C18:2n-6
(fatty acids)
2,4g 30
C18:3n-3
(fatty acids)
0,093g 30
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 30
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 30
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 30
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 30
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 30
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 30
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 30
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,093g 30
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,4g 30
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
54g 80
Stivelse
(starch, total)
52g 450c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,3g 450c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
10g 450c
Protein
(protein, total)
23g 450c
Salt
(salt)
0,0050g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,7RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 450c
Beta-karoten
(beta-carotene)
32µg 450c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 450c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,5alfa-TE 450c
Tiamin
(thiamin)
0,45mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,17mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
1,9mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,45mg 450c
Folat
(folate, total)
190µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 60a
Kalsium
(calcium)
58mg 450c
Jern
(iron, total)
2,6mg 450c
Natrium
(sodium)
2,0mg 450c
Kalium
(potassium)
300mg 450c
Magnesium
(magnesium)
62mg 450c
Sink
(zinc)
1,5mg 450c
Selen
(selenium)
4,0µg 450c
Kopper
(copper)
0,27mg 450c
Fosfor
(phosphorus)
220mg 450c
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0149
Milled grain or starch product (US CFR)
A0813
Flour or starch (EUROFIR)
B1172
Garbanzo bean
C0155
Seed
E0106
Finely ground
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.

Søk i matvaretabellen: