Søk i matvaretabellen:

Nudler, glass, tørr

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Gryn, ris, pasta » Gryn, ris, pasta, råvare

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
13g 460f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
340kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,060g 460f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,017g 460f
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0g 136
C16:0
(fatty acids)
0,024g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0018g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0080g 460f
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,031g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,018g 460f
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0047g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 136
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0g 136
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
86g 400e
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,30g 400e
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,50g 460f
Protein
(protein, total)
0,16g 460f
Salt
(salt)
0,025g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 460f
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 460f
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 460f
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,13alfa-TE 460f
Tiamin
(thiamin)
0,15mg 460f
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 460f
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 460f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 460f
Folat
(folate, total)
2,0µg 460f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 460f
Kalsium
(calcium)
25mg 460f
Jern
(iron, total)
2,2mg 460f
Natrium
(sodium)
10mg 460f
Kalium
(potassium)
10mg 460f
Magnesium
(magnesium)
3,0mg 460f
Sink
(zinc)
0,41mg 460f
Selen
(selenium)
7,9µg 460f
Kopper
(copper)
0,081mg 460f
Fosfor
(phosphorus)
32mg 460f
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0275
Macaroni or noodle product (US CFR)
A0815
Pasta (EUROFIR)
B1395
Mung bean
C0133
Seed, skin present, germ present
E0150
Whole, natural shape
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
460f
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: