Søk i matvaretabellen:

Kornblanding, Vita Hjertego' Flerkornsblanding med Blåbær og Tranebær

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Kornblanding, frokostkorn

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
6,0g 20
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
360kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,0g 107a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,50g 107a
C12:0
(fatty acids)
0,0015g 109b
C14:0
(fatty acids)
0,0070g 109b
C16:0
(fatty acids)
0,63g 109b
C18:0
(fatty acids)
0,049g 109b
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 107a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,0g 107a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0070g 109b
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 109b
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,0g 107a
C18:2n-6
(fatty acids)
1,5g 109b
C18:3n-3
(fatty acids)
0,063g 109b
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0015g 109b
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0015g 109b
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0015g 109b
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0015g 109b
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0015g 109b
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0015g 109b
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0015g 109b
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,063g 109b
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,5g 109b
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
62g 80
Stivelse
(starch, total)
50g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
12g 107a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
7,5g 134
Kostfiber
(fibre, total dietary)
18g 107a
Protein
(protein, total)
10g 107a
Salt
(salt)
0,78g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,92RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
11µg 134
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,2alfa-TE 134
Tiamin
(thiamin)
0,25mg 134
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 134
Niacin
(niacin, preformed)
1,4mg 134
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,17mg 134
Folat
(folate, total)
21µg 134
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 134
Kalsium
(calcium)
30mg 134
Jern
(iron, total)
2,4mg 134
Natrium
(sodium)
310mg 107a
Kalium
(potassium)
430mg 107a
Magnesium
(magnesium)
40mg 107a
Sink
(zinc)
1,0mg 107a
Selen
(selenium)
2,0µg 134
Kopper
(copper)
0,27mg 134
Fosfor
(phosphorus)
100mg 107a
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0258
Breakfast cereal (US CFR)
A0816
Breakfast cereal (EUROFIR)
B1219
Oat
C0134
Seed, skin removed
E0104
Whole and pieces
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0147
Fruit added
H0318
Bran added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0120
Paper bag, sack or pouch
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
107a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
109b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, analysert verdi
134
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: