Søk i matvaretabellen:

Kornblanding, med bær, Go'dag Blåbærmüsli

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Kornblanding, frokostkorn

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
12g 134
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
330kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,0g 107a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,40g 107a
C12:0
(fatty acids)
0,41g 210
C14:0
(fatty acids)
0,16g 210
C16:0
(fatty acids)
0,24g 210
C18:0
(fatty acids)
0,042g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 134
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,50g 107a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,44g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,0g 107a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,45g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,023g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,023g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,45g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
62g 80
Stivelse
(starch, total)
54g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
8,5g 107a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
5,5g 107a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
11g 107a
Protein
(protein, total)
10g 107a
Salt
(salt)
0,50g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,8RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
45µg 134
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,98alfa-TE 134
Tiamin
(thiamin)
0,34mg 107a
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 134
Niacin
(niacin, preformed)
2,8mg 134
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,18mg 134
Folat
(folate, total)
21µg 134
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 134
Kalsium
(calcium)
28mg 134
Jern
(iron, total)
4,2mg 107a
Natrium
(sodium)
200mg 107a
Kalium
(potassium)
280mg 134
Magnesium
(magnesium)
70mg 134
Sink
(zinc)
1,7mg 134
Selen
(selenium)
5,0µg 134
Kopper
(copper)
0,24mg 134
Fosfor
(phosphorus)
230mg 134
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0258
Breakfast cereal (US CFR)
A0816
Breakfast cereal (EUROFIR)
B1313
Rye
C0155
Seed
E0104
Whole and pieces
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0147
Fruit added
H0318
Bran added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0120
Paper bag, sack or pouch
N0039
Paper or paperboard
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
107a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
134
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: