Søk i matvaretabellen:

Frokostkorn, sjokoladesmak, Coco Pops Crunchers

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Kornblanding, frokostkorn

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
3,0g 107a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
380kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,5g 107a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,0g 107a
C12:0
(fatty acids)
0,37g 210
C14:0
(fatty acids)
0,12g 210
C16:0
(fatty acids)
0,39g 210
C18:0
(fatty acids)
0,56g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 107a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,70g 107a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,49g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,50g 107a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,14g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,14g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
78g 80
Stivelse
(starch, total)
49g 107a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
29g 107a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
24g 134
Kostfiber
(fibre, total dietary)
5,0g 107a
Protein
(protein, total)
9,0g 107a
Salt
(salt)
0,78g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,25RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
3,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,55alfa-TE 134
Tiamin
(thiamin)
0,18mg 134
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 134
Niacin
(niacin, preformed)
1,2mg 134
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 134
Folat
(folate, total)
15µg 134
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 134
Kalsium
(calcium)
23mg 134
Jern
(iron, total)
1,8mg 107a
Natrium
(sodium)
310mg 107a
Kalium
(potassium)
430mg 107a
Magnesium
(magnesium)
40mg 107a
Sink
(zinc)
1,0mg 107a
Selen
(selenium)
3,0µg 134
Kopper
(copper)
0,39mg 134
Fosfor
(phosphorus)
100mg 107a
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0258
Breakfast cereal (US CFR)
A0816
Breakfast cereal (EUROFIR)
B1379
Field corn
C0155
Seed
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0158
Sucrose added
H0231
Chocolate or cocoa added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0156
Paperboard container
M0172
Plastic container
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
107a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
134
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: