Søk i matvaretabellen:

Havreputer, Jippi Havreputer

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Kornblanding, frokostkorn

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
2,0g 20
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
400kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,7g 107a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,1g 107a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0076g 136
C16:0
(fatty acids)
0,75g 136
C18:0
(fatty acids)
0,084g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 107c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,9g 107c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0076g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,0g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,9g 107c
C18:2n-6
(fatty acids)
1,9g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,061g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,061g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,9g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 107c
Karbohydrat
(carbohydrate)
72g 80
Stivelse
(starch, total)
60g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
12g 107a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
9,5g 107c
Kostfiber
(fibre, total dietary)
8,1g 107a
Protein
(protein, total)
12g 107a
Salt
(salt)
0,50g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 107c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,58alfa-TE 107c
Tiamin
(thiamin)
0,35mg 107c
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 107c
Niacin
(niacin, preformed)
1,1mg 107c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,19mg 107c
Folat
(folate, total)
24µg 107c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 107c
Kalsium
(calcium)
41mg 107c
Jern
(iron, total)
3,8mg 107c
Natrium
(sodium)
200mg 107c
Kalium
(potassium)
330mg 107c
Magnesium
(magnesium)
100mg 107c
Sink
(zinc)
2,4mg 107c
Selen
(selenium)
1,0µg 107c
Kopper
(copper)
0,33mg 107c
Fosfor
(phosphorus)
320mg 107c
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0258
Breakfast cereal (US CFR)
A0816
Breakfast cereal (EUROFIR)
B1219
Oat
C0134
Seed, skin removed
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0138
Water removed
H0158
Sucrose added
H0268
Puffed
H0318
Bran added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0156
Paperboard container
M0166
Plastic bag or pouch
N0039
Paper or paperboard
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
107a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
107c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: