Søk i matvaretabellen:

Kalv, stek, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Storfe, kalv » Storfe, kalv, rå

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
79% 20
Vann
(water (moisture))
75g 20
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
450kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
110kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,4g 20
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,1g 71
C12:0
(fatty acids)
0,0g 319
C14:0
(fatty acids)
0,057g 319
C16:0
(fatty acids)
0,57g 319
C18:0
(fatty acids)
0,39g 319
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,036g 71
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,90g 71
C16:1 sum
(fatty acids)
0,063g 319
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,79g 319
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,097g 71
C18:2n-6
(fatty acids)
0,050g 319
C18:3n-3
(fatty acids)
0,014g 319
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 319
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0030g 319
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 319
C20:4n-6
(fatty acids)
0,010g 319
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0025g 319
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0057g 319
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 319
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,032g 73q
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,063g 74q
Kolesterol
(cholesterol)
38mg 30
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 50
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
21g 20
Salt
(salt)
0,14g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,4RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,4µg 30
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,037µg 71
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,15alfa-TE 20
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 20
Riboflavin
(riboflavin)
0,22mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
5,4mg 20
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,40mg 400a
Folat
(folate, total)
5,0µg 400a
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,3µg 400a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
13mg 400a
Jern
(iron, total)
2,2mg 400a
Natrium
(sodium)
55mg 20
Kalium
(potassium)
460mg 400a
Magnesium
(magnesium)
20mg 400a
Sink
(zinc)
3,4mg 400a
Selen
(selenium)
6,0µg 400a
Kopper
(copper)
0,11mg 460b
Fosfor
(phosphorus)
270mg 400a
Jod
(iodine)
1,8µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B1349
Calf
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0142
Preserved by chilling or freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
71
Beregnet ut fra prosentvis innhold av fett i lignende matvare.
73q
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 319: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
74q
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 319: Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
319
Opplysningskontoret for kjøtt. Analyseprosjekt 2009-2010. Analyser av lam og storfekjøtt. Intern rapport.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400a
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2008.05.05. Nettversjon, www.slv.se.
460b
US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/

Søk i matvaretabellen: