Søk i matvaretabellen:

Knekkebrød, glutenfritt, av pulver, Toro

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
10g 106c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
500kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
32g 106a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,8g 106a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,013g 136
C16:0
(fatty acids)
1,6g 136
C18:0
(fatty acids)
0,96g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 106c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,2g 106c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,022g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
11g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
17g 106c
C18:2n-6
(fatty acids)
11g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
4,6g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0052g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
4,6g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
11g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 106c
Karbohydrat
(carbohydrate)
28g 80
Stivelse
(starch, total)
27g 106a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,1g 106a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 106c
Kostfiber
(fibre, total dietary)
14g 106a
Protein
(protein, total)
18g 106a
Salt
(salt)
0,75g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,83RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 106c
Beta-karoten
(beta-carotene)
10µg 106c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 106c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
8,3alfa-TE 106c
Tiamin
(thiamin)
0,70mg 87b
Riboflavin
(riboflavin)
0,16mg 106c
Niacin
(niacin, preformed)
2,8mg 106c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,34mg 87b
Folat
(folate, total)
39µg 87b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 106c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 106c
Kalsium
(calcium)
280mg 106c
Jern
(iron, total)
7,0mg 106c
Natrium
(sodium)
300mg 106a
Kalium
(potassium)
470mg 106c
Magnesium
(magnesium)
230mg 106c
Sink
(zinc)
4,7mg 106c
Selen
(selenium)
17µg 106c
Kopper
(copper)
1,6mg 106c
Fosfor
(phosphorus)
510mg 106c
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1547
Sunflower
C0134
Seed, skin removed
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0148
Water added
H0259
Rehydrated
H0263
Vegetable fat or oil added
H0322
Oat added
H0333
Seed added
J0003
No preservation method used
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0174
Gluten free claim or use
P0175
Egg free claim or use

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
87b
Beregnet ut fra estimert vitamintap (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
106c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: