Knekkebrød, glutenfritt, av pulver, Toro
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
10g | 106c |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
2100kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
500kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
32g | 106a |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
3,8g | 106a |
| C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C14:0 (fatty acids) |
0,013g | 136 |
| C16:0 (fatty acids) |
1,6g | 136 |
| C18:0 (fatty acids) |
0,96g | 136 |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 106c |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
8,2g | 106c |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,022g | 136 |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
11g | 136 |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
17g | 106c |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
11g | 136 |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
4,6g | 136 |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0052g | 136 |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
4,6g | 135 |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
11g | 135 |
| Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 106c |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
28g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
27g | 106a |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
1,1g | 106a |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
0,0g | 106c |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
14g | 106a |
| Protein (protein, total) |
18g | 106a |
| Salt (salt) |
0,75g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,83RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 106c |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
10µg | 106c |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 106c |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
8,3alfa-TE | 106c |
| Tiamin (thiamin) |
0,70mg | 87b |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,16mg | 106c |
| Niacin (niacin, preformed) |
2,8mg | 106c |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,34mg | 87b |
| Folat (folate, total) |
39µg | 87b |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 106c |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 106c |
| Kalsium (calcium) |
280mg | 106c |
| Jern (iron, total) |
7,0mg | 106c |
| Natrium (sodium) |
300mg | 106a |
| Kalium (potassium) |
470mg | 106c |
| Magnesium (magnesium) |
230mg | 106c |
| Sink (zinc) |
4,7mg | 106c |
| Selen (selenium) |
17µg | 106c |
| Kopper (copper) |
1,6mg | 106c |
| Fosfor (phosphorus) |
510mg | 106c |
| Jod (iodine) |
2,0µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0178
- Bread (US CFR)
- A0818
- Leavened bread (EUROFIR)
- B1547
- Sunflower
- C0134
- Seed, skin removed
- E0147
- Whole, shape achieved by forming
- F0014
- Fully heat-treated
- G0005
- Baked or roasted
- H0148
- Water added
- H0259
- Rehydrated
- H0263
- Vegetable fat or oil added
- H0322
- Oat added
- H0333
- Seed added
- J0003
- No preservation method used
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- P0174
- Gluten free claim or use
- P0175
- Egg free claim or use
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 87b
- Beregnet ut fra estimert vitamintap (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
- 106a
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
- 106c
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
- 135
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.