Søk i matvaretabellen:

Kakebunn, glutenfri, av pulver, Toro

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
20g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
330kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,3g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,5g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,016g 136
C16:0
(fatty acids)
1,1g 136
C18:0
(fatty acids)
0,39g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,3g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,12g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,0g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,73g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,68g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,026g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0042g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0085g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0042g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,070g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0042g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0042g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,086g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,11g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,76g 135
Kolesterol
(cholesterol)
210mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
65g 80
Stivelse
(starch, total)
32g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
33g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
32g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,60g 135
Protein
(protein, total)
6,7g 135
Salt
(salt)
1,2g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
110RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
110µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,9µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,7alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,26mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 135
Folat
(folate, total)
35µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,2µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
53mg 135
Jern
(iron, total)
1,3mg 135
Natrium
(sodium)
470mg 135
Kalium
(potassium)
71mg 135
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 135
Sink
(zinc)
0,80mg 135
Selen
(selenium)
10µg 135
Kopper
(copper)
0,040mg 135
Fosfor
(phosphorus)
280mg 135
Jod
(iodine)
17µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1232
Corn
C0203
Starch
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0158
Sucrose added
H0186
Egg added
H0351
Chemical leavening agent added
J0003
No preservation method used
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0174
Gluten free claim or use

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: