Kakemiks, fin, glutenfri, pulver, Toro
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Mel
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref |
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
| Vann (water (moisture)) |
11g | 106c |
| Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1500kJ | 61a |
| Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
350kcal | 61b |
| Fett (fat, total (total lipid)) |
0,70g | 106c |
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
0,070g | 106c |
| C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C14:0 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C16:0 (fatty acids) |
0,046g | 136 |
| C18:0 (fatty acids) |
0,018g | 136 |
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,0g | 106c |
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,37g | 106c |
| C16:1 sum (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
0,31g | 136 |
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
0,20g | 106c |
| C18:2n-6 (fatty acids) |
0,27g | 136 |
| C18:3n-3 (fatty acids) |
0,028g | 136 |
| C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 136 |
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,028g | 135 |
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
0,27g | 135 |
| Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 106c |
| Karbohydrat (carbohydrate) |
84g | 80 |
| Stivelse (starch, total) |
80g | 106c |
| Mono- og disakkarider (sugars, total) |
4,1g | 106c |
| Sukker, tilsatt (sugar, added) |
4,1g | 106c |
| Kostfiber (fibre, total dietary) |
1,5g | 106c |
| Protein (protein, total) |
0,90g | 106c |
| Salt (salt) |
1,2g | 83 |
| Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
0,0RAE | 85 |
| Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
0,0µg | 106c |
| Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 106c |
| Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 106c |
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,16alfa-TE | 106c |
| Tiamin (thiamin) |
0,010mg | 106c |
| Riboflavin (riboflavin) |
0,0mg | 106c |
| Niacin (niacin, preformed) |
0,20mg | 106c |
| Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,020mg | 106c |
| Folat (folate, total) |
0,0µg | 106c |
| Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 106c |
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 106c |
| Kalsium (calcium) |
10mg | 106c |
| Jern (iron, total) |
0,40mg | 106c |
| Natrium (sodium) |
490mg | 106c |
| Kalium (potassium) |
18mg | 106c |
| Magnesium (magnesium) |
7,0mg | 106c |
| Sink (zinc) |
0,20mg | 106c |
| Selen (selenium) |
0,0µg | 106c |
| Kopper (copper) |
0,020mg | 106c |
| Fosfor (phosphorus) |
10mg | 106c |
| Jod (iodine) |
0,0µg | 10 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0149
- Milled grain or starch product (US CFR)
- A0813
- Flour or starch (EUROFIR)
- B1232
- Corn
- C0203
- Starch
- E0106
- Finely ground
- F0022
- Heat-treated
- G0003
- Cooking method not applicable
- H0138
- Water removed
- H0146
- Starch added
- H0351
- Chemical leavening agent added
- H0368
- Stabilizer added
- H0750
- Gluten removed
- J0116
- Dehydrated or dried
- K0003
- No packing medium used
- M0197
- Bag, sack or pouch
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- P0174
- Gluten free claim or use
- P0175
- Egg free claim or use
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 80
- Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 106c
- Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
- 135
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
- 136
- Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).