Søk i matvaretabellen:

Vafler, glutenfrie, av pulver, Toro

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
41g 106c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
280kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 106a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,8g 106a
C12:0
(fatty acids)
0,45g 136
C14:0
(fatty acids)
0,36g 136
C16:0
(fatty acids)
1,4g 136
C18:0
(fatty acids)
0,93g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,060g 106c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,2g 106c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,087g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,4g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,5g 106c
C18:2n-6
(fatty acids)
1,6g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,28g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0023g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0056g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0030g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,033g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0033g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0036g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,038g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,32g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,7g 135
Kolesterol
(cholesterol)
41mg 106c
Karbohydrat
(carbohydrate)
39g 80
Stivelse
(starch, total)
29g 106a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
9,4g 106a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
8,3g 106c
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,30g 106a
Protein
(protein, total)
2,6g 106a
Salt
(salt)
0,61g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
150RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
140µg 106c
Beta-karoten
(beta-carotene)
56µg 106c
Vitamin D
(vitamin D)
1,7µg 106c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,3alfa-TE 106c
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 87b
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 106c
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 106c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 87b
Folat
(folate, total)
5,0µg 87b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 106c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
4,0mg 106c
Kalsium
(calcium)
48mg 106c
Jern
(iron, total)
0,30mg 106c
Natrium
(sodium)
240mg 106c
Kalium
(potassium)
100mg 106c
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 106c
Sink
(zinc)
0,30mg 106c
Selen
(selenium)
6,0µg 106c
Kopper
(copper)
0,020mg 106c
Fosfor
(phosphorus)
54mg 106c
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0194
Pancake or waffle (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1232
Corn
C0203
Starch
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0148
Water added
H0221
Fat or oil added
H0259
Rehydrated
J0003
No preservation method used
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0174
Gluten free claim or use

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
87b
Beregnet ut fra estimert vitamintap (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
106c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: