Søk i matvaretabellen:

Vafler, av pulver, Toro

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
40g 106c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
310kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
14g 106a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,3g 106a
C12:0
(fatty acids)
0,49g 136
C14:0
(fatty acids)
0,39g 136
C16:0
(fatty acids)
1,5g 136
C18:0
(fatty acids)
1,0g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,060g 106c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,2g 106c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,093g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,7g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,7g 106c
C18:2n-6
(fatty acids)
1,7g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,30g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0025g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0060g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0032g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,036g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0035g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0039g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,041g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,35g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,8g 135
Kolesterol
(cholesterol)
30mg 106c
Karbohydrat
(carbohydrate)
38g 80
Stivelse
(starch, total)
28g 106c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
9,5g 106a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
8,3g 106c
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,4g 106a
Protein
(protein, total)
6,6g 106a
Salt
(salt)
0,57g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
150RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
140µg 106c
Beta-karoten
(beta-carotene)
56µg 106c
Vitamin D
(vitamin D)
1,7µg 106c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 106c
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 87b
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 106c
Niacin
(niacin, preformed)
0,60mg 106c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 87b
Folat
(folate, total)
8,0µg 87b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 106c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 106c
Kalsium
(calcium)
26mg 106c
Jern
(iron, total)
0,60mg 106c
Natrium
(sodium)
230mg 106c
Kalium
(potassium)
87mg 106c
Magnesium
(magnesium)
16mg 106c
Sink
(zinc)
0,50mg 106c
Selen
(selenium)
5,0µg 106c
Kopper
(copper)
0,060mg 106c
Fosfor
(phosphorus)
76mg 106c
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0194
Pancake or waffle (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0008
Griddled
H0148
Water added
H0221
Fat or oil added
H0259
Rehydrated
J0003
No preservation method used
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
87b
Beregnet ut fra estimert vitamintap (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
106c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: