Søk i matvaretabellen:

Gulrotkake, allergiprodukt, kjøpt, Hildes gulrotkake

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
31g 106c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
310kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 106a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,4g 106a
C12:0
(fatty acids)
0,24g 136
C14:0
(fatty acids)
0,19g 136
C16:0
(fatty acids)
1,1g 136
C18:0
(fatty acids)
0,59g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 106c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,1g 106a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,073g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,4g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,4g 106a
C18:2n-6
(fatty acids)
2,0g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,24g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0016g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0036g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0019g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,022g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0021g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0023g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,026g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,27g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,0g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 106c
Karbohydrat
(carbohydrate)
53g 80
Stivelse
(starch, total)
19g 106a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
34g 106c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
33g 106c
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,5g 106c
Protein
(protein, total)
0,80g 106a
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
97RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 106c
Beta-karoten
(beta-carotene)
1200µg 106c
Vitamin D
(vitamin D)
0,66µg 106c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,9alfa-TE 106c
Tiamin
(thiamin)
0,020mg 106c
Riboflavin
(riboflavin)
0,020mg 106c
Niacin
(niacin, preformed)
0,40mg 106c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 106c
Folat
(folate, total)
3,0µg 106c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 106c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,0mg 106c
Kalsium
(calcium)
72mg 106c
Jern
(iron, total)
0,50mg 106c
Natrium
(sodium)
400mg 106c
Kalium
(potassium)
160mg 106c
Magnesium
(magnesium)
15mg 106c
Sink
(zinc)
0,20mg 106c
Selen
(selenium)
0,0µg 106c
Kopper
(copper)
0,050mg 106c
Fosfor
(phosphorus)
140mg 106c
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1227
Carrot
C0238
Root, tuber or bulb
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0146
Starch added
H0151
Spice or herb added
H0321
Rice added
H0351
Chemical leavening agent added
H0361
Brown sugar added
H0368
Stabilizer added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0174
Gluten free claim or use
P0175
Egg free claim or use
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
106c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: