Søk i matvaretabellen:

Cupcakes, med glasur, av pulver, smør

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
20g 106c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
380kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
14g 106a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,0g 106a
C12:0
(fatty acids)
0,68g 136
C14:0
(fatty acids)
0,54g 136
C16:0
(fatty acids)
1,4g 136
C18:0
(fatty acids)
1,1g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,47g 106c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,5g 106a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,057g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,8g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,40g 106a
C18:2n-6
(fatty acids)
1,6g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,41g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0030g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0016g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0066g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0021g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0026g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0044g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,42g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,6g 135
Kolesterol
(cholesterol)
48mg 106c
Karbohydrat
(carbohydrate)
59g 80
Stivelse
(starch, total)
15g 106a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
44g 106a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
44g 106a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,40g 106a
Protein
(protein, total)
2,9g 106a
Salt
(salt)
0,75g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
200RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
190µg 106c
Beta-karoten
(beta-carotene)
79µg 106c
Vitamin D
(vitamin D)
1,7µg 106c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,44alfa-TE 106c
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 106c
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 106c
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 106c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,020mg 106c
Folat
(folate, total)
4,0µg 106c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 106c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 106c
Kalsium
(calcium)
15mg 106c
Jern
(iron, total)
0,30mg 106c
Natrium
(sodium)
300mg 106a
Kalium
(potassium)
45mg 106c
Magnesium
(magnesium)
10mg 106c
Sink
(zinc)
0,20mg 106c
Selen
(selenium)
2,0µg 106c
Kopper
(copper)
0,030mg 106c
Fosfor
(phosphorus)
32mg 106c
Jod
(iodine)
4,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0148
Water added
H0221
Fat or oil added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
106c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: