Søk i matvaretabellen:

Oreokake, av pulver, fløte og smør

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
45g 106c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
340kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
23g 106a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
13g 106a
C12:0
(fatty acids)
0,84g 136
C14:0
(fatty acids)
1,6g 136
C16:0
(fatty acids)
4,4g 136
C18:0
(fatty acids)
2,2g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,66g 106c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,4g 106a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,20g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,71g 106c
C18:2n-6
(fatty acids)
1,5g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,31g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,010g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0050g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,013g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0070g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0094g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,34g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,5g 135
Kolesterol
(cholesterol)
49mg 106c
Karbohydrat
(carbohydrate)
28g 80
Stivelse
(starch, total)
9,7g 106a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
19g 106a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
17g 106c
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,2g 106a
Protein
(protein, total)
3,5g 106a
Salt
(salt)
0,50g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
260RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
250µg 106c
Beta-karoten
(beta-carotene)
120µg 106c
Vitamin D
(vitamin D)
0,94µg 106c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,94alfa-TE 106c
Tiamin
(thiamin)
0,020mg 87b
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 106c
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 106c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 87b
Folat
(folate, total)
3,0µg 87b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,10µg 106c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 106c
Kalsium
(calcium)
39mg 106c
Jern
(iron, total)
0,50mg 106c
Natrium
(sodium)
200mg 106a
Kalium
(potassium)
110mg 106c
Magnesium
(magnesium)
7,0mg 106c
Sink
(zinc)
0,20mg 106c
Selen
(selenium)
1,0µg 106c
Kopper
(copper)
0,080mg 106c
Fosfor
(phosphorus)
46mg 106c
Jod
(iodine)
3,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201
Cow
C0161
Heavy cream
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0148
Water added
H0180
Food added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
87b
Beregnet ut fra estimert vitamintap (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
106c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: