Søk i matvaretabellen:

Brød, ekstra grovt (75-100 %), karbohydratredusert, kjøpt, Fiber og frø

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, industribakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
41g 106c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
260kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
11g 106a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,2g 106a
C12:0
(fatty acids)
0,026g 136
C14:0
(fatty acids)
0,079g 136
C16:0
(fatty acids)
0,97g 136
C18:0
(fatty acids)
0,30g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 106c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,3g 106c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,081g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,9g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
6,3g 106c
C18:2n-6
(fatty acids)
3,3g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
1,0g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0011g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,1g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,5g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 106c
Karbohydrat
(carbohydrate)
20g 80
Stivelse
(starch, total)
19g 106a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,90g 106a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 106c
Kostfiber
(fibre, total dietary)
9,5g 106a
Protein
(protein, total)
16g 106a
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,17RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 106c
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 106c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 106c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,4alfa-TE 106c
Tiamin
(thiamin)
0,28mg 87b
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 106c
Niacin
(niacin, preformed)
2,8mg 106c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 87b
Folat
(folate, total)
47µg 87b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 106c
Kalsium
(calcium)
120mg 106c
Jern
(iron, total)
4,0mg 106c
Natrium
(sodium)
400mg 106a
Kalium
(potassium)
310mg 106c
Magnesium
(magnesium)
110mg 106c
Sink
(zinc)
2,6mg 106c
Selen
(selenium)
10µg 106c
Kopper
(copper)
0,61mg 106c
Fosfor
(phosphorus)
350mg 106c
Jod
(iodine)
1,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0148
Water added
H0152
Grain added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
87b
Beregnet ut fra estimert vitamintap (tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folat, vitamin B12) ved varmebehandling. http://www.matportalen.no/verktoy/matvaretabellen/om_matvaregruppene_i_matvaretabellen
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
106c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: