Søk i matvaretabellen:

Brød, halvgrovt (25-50 %), kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Brødvarer, industribakt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
37g 106c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
980kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
230kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,4g 106c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,40g 106c
C12:0
(fatty acids)
0,026g 136
C14:0
(fatty acids)
0,011g 136
C16:0
(fatty acids)
0,28g 136
C18:0
(fatty acids)
0,043g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 106c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,41g 106c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0079g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,49g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,0g 106c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,84g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,067g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,068g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,84g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 106c
Karbohydrat
(carbohydrate)
42g 80
Stivelse
(starch, total)
41g 106a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,4g 106c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,20g 106c
Kostfiber
(fibre, total dietary)
4,5g 106c
Protein
(protein, total)
8,0g 106c
Salt
(salt)
1,1g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,1RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
1,0µg 106c
Beta-karoten
(beta-carotene)
1,0µg 106c
Vitamin D
(vitamin D)
0,010µg 106c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,83alfa-TE 106c
Tiamin
(thiamin)
0,22mg 106c
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 106c
Niacin
(niacin, preformed)
2,0mg 106c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 106c
Folat
(folate, total)
32µg 106c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 106c
Kalsium
(calcium)
26mg 106c
Jern
(iron, total)
1,8mg 106c
Natrium
(sodium)
430mg 106c
Kalium
(potassium)
210mg 106c
Magnesium
(magnesium)
49mg 106c
Sink
(zinc)
1,3mg 106c
Selen
(selenium)
5,0µg 106c
Kopper
(copper)
0,20mg 106c
Fosfor
(phosphorus)
170mg 106c
Jod
(iodine)
1,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0178
Bread (US CFR)
A0818
Leavened bread (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0148
Water added
H0152
Grain added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
106c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, beregnet verdi fra industrioppskrift.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: