Søk i matvaretabellen:

Pasta, fullkorn, kokt med salt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Gryn, ris, pasta » Gryn, ris, pasta, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
66g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
570kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
140kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,6g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,65g 135
C12:0
(fatty acids)
0,065g 136
C14:0
(fatty acids)
0,059g 136
C16:0
(fatty acids)
0,35g 136
C18:0
(fatty acids)
0,13g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,010g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,75g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0083g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,80g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,80g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,63g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,084g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,076g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,65g 135
Kolesterol
(cholesterol)
1,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
21g 80
Stivelse
(starch, total)
20g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,3g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,4g 135
Protein
(protein, total)
4,8g 135
Salt
(salt)
0,62g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
12RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
12µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
5,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,13µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,57alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,35mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
2,2mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 135
Folat
(folate, total)
12µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
11mg 135
Jern
(iron, total)
1,4mg 135
Natrium
(sodium)
250mg 135
Kalium
(potassium)
140mg 135
Magnesium
(magnesium)
43mg 135
Sink
(zinc)
1,1mg 135
Selen
(selenium)
6,0µg 135
Kopper
(copper)
0,18mg 135
Fosfor
(phosphorus)
120mg 135
Jod
(iodine)
0,45µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0275
Macaroni or noodle product (US CFR)
A0815
Pasta (EUROFIR)
B1079
Durum wheat
C0133
Seed, skin present, germ present
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0015
Boiled and drained
H0259
Rehydrated
H0366
Flattened
H0367
Salt added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: