Søk i matvaretabellen:

Nudler av ris, kokt uten salt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Gryn, ris, pasta » Gryn, ris, pasta, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
58g 136
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
710kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
170kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,29g 136
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,095g 136
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0011g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,049g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0036g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,095g 136
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,061g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,095g 136
C18:2n-6
(fatty acids)
0,044g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0093g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0090g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,044g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 136
Karbohydrat
(carbohydrate)
39g 80
Stivelse
(starch, total)
39g 136
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,29g 136
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,76g 136
Protein
(protein, total)
1,6g 136
Salt
(salt)
0,22g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 136
Tiamin
(thiamin)
0,014mg 136
Riboflavin
(riboflavin)
0,0095mg 136
Niacin
(niacin, preformed)
0,095mg 136
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0095mg 136
Folat
(folate, total)
1,4µg 136
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
8,6mg 136
Jern
(iron, total)
0,33mg 136
Natrium
(sodium)
87mg 136
Kalium
(potassium)
14mg 136
Magnesium
(magnesium)
5,7mg 136
Sink
(zinc)
0,33mg 136
Selen
(selenium)
7,1µg 136
Kopper
(copper)
0,038mg 136
Fosfor
(phosphorus)
73mg 136
Jod
(iodine)
1,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0275
Macaroni or noodle product (US CFR)
A0815
Pasta (EUROFIR)
B1322
Rice
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0015
Boiled and drained
H0259
Rehydrated
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: