Søk i matvaretabellen:

Nudler, kokt, med krydder

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Gryn, ris, pasta » Gryn, ris, pasta, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
60g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
800kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
190kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
8,9g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,3g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0060g 136
C16:0
(fatty acids)
0,99g 136
C18:0
(fatty acids)
0,31g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,0g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,010g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,9g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
4,5g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,48g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,48g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
4,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
23g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,20g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,20g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,0g 135
Protein
(protein, total)
4,4g 135
Salt
(salt)
1,6g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 135
Folat
(folate, total)
5,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
10mg 135
Jern
(iron, total)
0,40mg 135
Natrium
(sodium)
660mg 135
Kalium
(potassium)
110mg 135
Magnesium
(magnesium)
18mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,070mg 135
Fosfor
(phosphorus)
54mg 135
Jod
(iodine)
12µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0275
Macaroni or noodle product (US CFR)
A0815
Pasta (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0015
Boiled and drained
H0151
Spice or herb added
H0259
Rehydrated
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: