Søk i matvaretabellen:

Pasta, fersk med kjøtt og ost, tortellini, rå

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Gryn, ris, pasta » Gryn, ris, pasta, råvare

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
35g 208
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
280kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
4,1g 208
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,5g 208
C12:0
(fatty acids)
0,099g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,37g 460g
C16:0
(fatty acids)
1,0g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,33g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,017g 208
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,5g 208
C16:1 sum
(fatty acids)
0,082g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,92g 208
C18:2n-6
(fatty acids)
0,23g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,052g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0025g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,053g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,23g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
27mg 208
Karbohydrat
(carbohydrate)
49g 208
Stivelse
(starch, total)
47g 208
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,1g 208
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,8g 208
Protein
(protein, total)
11g 208
Salt
(salt)
0,70g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
22RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
22µg 208
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 50
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,2alfa-TE 208
Tiamin
(thiamin)
0,17mg 208
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 20
Niacin
(niacin, preformed)
1,7mg 208
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 208
Folat
(folate, total)
14µg 208
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,39µg 208
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
49mg 208
Jern
(iron, total)
0,94mg 208
Natrium
(sodium)
280mg 208
Kalium
(potassium)
230mg 208
Magnesium
(magnesium)
28mg 208
Sink
(zinc)
1,2mg 208
Selen
(selenium)
0,0µg 208
Kopper
(copper)
0,18mg 208
Fosfor
(phosphorus)
190mg 208
Jod
(iodine)
16µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0275
Macaroni or noodle product (US CFR)
A0815
Pasta (EUROFIR)
B1079
Durum wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0140
Whole, shape achieved by forming, thickness 0.3-1.5 cm.
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0003
Cooking method not applicable
H0143
Cheese added
H0186
Egg added
H0191
Meat added
H0207
Filled or stuffed
J0100
Preserved by adding chemicals
J0131
Preserved by chilling
K0003
No packing medium used
M0186
Plastic container, flexible or film
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
208
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2001-2002. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: