Muffins, med blåbær, kjøpt
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
25g | 209 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1600kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
380kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
21g | 209 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
3,4g | 209 |
C12:0 (fatty acids) |
0,0g | 209 |
C14:0 (fatty acids) |
0,019g | 209 |
C16:0 (fatty acids) |
2,4g | 209 |
C18:0 (fatty acids) |
0,73g | 209 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,10g | 209 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,8g | 209 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,039g | 209 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
4,7g | 209 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
11g | 209 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
9,9g | 209 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,99g | 209 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 209 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 209 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 209 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,039g | 209 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 209 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 209 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,019g | 209 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
1,0g | 73p |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
10g | 74p |
Kolesterol (cholesterol) |
74mg | 209 |
Karbohydrat (carbohydrate) |
42g | 209 |
Stivelse (starch, total) |
18g | 209 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
24g | 209 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
23g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
1,6g | 209 |
Protein (protein, total) |
5,5g | 209 |
Salt (salt) |
0,99g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
25RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
20µg | 209 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
66µg | 209 |
Vitamin D (vitamin D) |
2,0µg | 209 |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
5,6alfa-TE | 209 |
Tiamin (thiamin) |
0,070mg | 209 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,12mg | 400e |
Niacin (niacin, preformed) |
0,55mg | 209 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,090mg | 209 |
Folat (folate, total) |
5,7µg | 209 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,40µg | 209 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 10 |
Kalsium (calcium) |
33mg | 209 |
Jern (iron, total) |
0,80mg | 209 |
Natrium (sodium) |
400mg | 209 |
Kalium (potassium) |
150mg | 209 |
Magnesium (magnesium) |
11mg | 209 |
Sink (zinc) |
0,40mg | 209 |
Selen (selenium) |
1,9µg | 209 |
Kopper (copper) |
0,070mg | 209 |
Fosfor (phosphorus) |
180mg | 209 |
Jod (iodine) |
10µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0183
- Quick bread, sweetened (US CFR)
- A0821
- Fine bakery ware (EUROFIR)
- B1312
- Wheat
- C0208
- Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
- E0147
- Whole, shape achieved by forming
- F0014
- Fully heat-treated
- G0005
- Baked or roasted
- H0117
- Flavoring or taste ingredient added
- H0122
- Jelly, jam or preserve added
- H0158
- Sucrose added
- H0186
- Egg added
- H0263
- Vegetable fat or oil added
- H0317
- Carotenes added
- H0351
- Chemical leavening agent added
- J0100
- Preserved by adding chemicals
- K0003
- No packing medium used
- M0001
- Container or wrapping not known
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- R0316
- Norway
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 10
- Manglende verdi, ukjent innhold.
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73p
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
- 74p
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 209
- Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
- 400e
- Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall