Søk i matvaretabellen:

Muffins, med blåbær, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
25g 209
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
380kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
21g 209
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,4g 209
C12:0
(fatty acids)
0,0g 209
C14:0
(fatty acids)
0,019g 209
C16:0
(fatty acids)
2,4g 209
C18:0
(fatty acids)
0,73g 209
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,10g 209
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,8g 209
C16:1 sum
(fatty acids)
0,039g 209
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,7g 209
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
11g 209
C18:2n-6
(fatty acids)
9,9g 209
C18:3n-3
(fatty acids)
0,99g 209
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 209
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 209
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 209
C20:4n-6
(fatty acids)
0,039g 209
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 209
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 209
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,019g 209
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,0g 73p
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
10g 74p
Kolesterol
(cholesterol)
74mg 209
Karbohydrat
(carbohydrate)
42g 209
Stivelse
(starch, total)
18g 209
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
24g 209
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
23g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,6g 209
Protein
(protein, total)
5,5g 209
Salt
(salt)
0,99g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
25RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
20µg 209
Beta-karoten
(beta-carotene)
66µg 209
Vitamin D
(vitamin D)
2,0µg 209
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
5,6alfa-TE 209
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 209
Riboflavin
(riboflavin)
0,12mg 400e
Niacin
(niacin, preformed)
0,55mg 209
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 209
Folat
(folate, total)
5,7µg 209
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 209
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 10
Kalsium
(calcium)
33mg 209
Jern
(iron, total)
0,80mg 209
Natrium
(sodium)
400mg 209
Kalium
(potassium)
150mg 209
Magnesium
(magnesium)
11mg 209
Sink
(zinc)
0,40mg 209
Selen
(selenium)
1,9µg 209
Kopper
(copper)
0,070mg 209
Fosfor
(phosphorus)
180mg 209
Jod
(iodine)
10µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0183
Quick bread, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0122
Jelly, jam or preserve added
H0158
Sucrose added
H0186
Egg added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0317
Carotenes added
H0351
Chemical leavening agent added
J0100
Preserved by adding chemicals
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73p
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
74p
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
209
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: