Søk i matvaretabellen:

Gulrotkake, med ostekrem, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
31g 20
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
330kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
12g 209
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,8g 209
C12:0
(fatty acids)
0,046g 209
C14:0
(fatty acids)
0,12g 209
C16:0
(fatty acids)
2,0g 209
C18:0
(fatty acids)
0,45g 209
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,22g 209
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,3g 209
C16:1 sum
(fatty acids)
0,035g 209
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,1g 209
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,4g 209
C18:2n-6
(fatty acids)
2,8g 209
C18:3n-3
(fatty acids)
0,59g 209
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 209
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 209
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 209
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 209
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 209
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 209
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 209
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,59g 73p
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,8g 74p
Kolesterol
(cholesterol)
21mg 209
Karbohydrat
(carbohydrate)
50g 209
Stivelse
(starch, total)
17g 209
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
34g 209
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
32g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,6g 209
Protein
(protein, total)
3,8g 209
Salt
(salt)
1,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
51RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
11µg 209
Beta-karoten
(beta-carotene)
480µg 209
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 60a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
2,7alfa-TE 209
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 209
Riboflavin
(riboflavin)
0,18mg 460a
Niacin
(niacin, preformed)
0,45mg 209
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,075mg 209
Folat
(folate, total)
6,4µg 209
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,17µg 209
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,10mg 209
Kalsium
(calcium)
79mg 209
Jern
(iron, total)
0,60mg 209
Natrium
(sodium)
510mg 209
Kalium
(potassium)
78mg 209
Magnesium
(magnesium)
9,0mg 209
Sink
(zinc)
0,30mg 209
Selen
(selenium)
1,6µg 209
Kopper
(copper)
0,070mg 209
Fosfor
(phosphorus)
210mg 209
Jod
(iodine)
8,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0210
Sucrose
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0186
Egg added
H0212
Vegetable added
H0351
Chemical leavening agent added
H0356
Other substance coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73p
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
74p
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
209
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460a
US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 18 (2005).

Søk i matvaretabellen: