Formkake, uten glasur, kjøpt
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref | 
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion)  | 
      100% | 0 | 
| Vann (water (moisture))  | 
      18g | 209 | 
| Kilojoule (energy, total metabolisable)  | 
      1700kJ | 61a | 
| Kilokalorier (energy, total metabolisable)  | 
      410kcal | 61b | 
| Fett (fat, total (total lipid))  | 
      20g | 209 | 
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids)  | 
      2,0g | 209 | 
| C12:0 (fatty acids)  | 
      0,0g | 209 | 
| C14:0 (fatty acids)  | 
      0,0g | 209 | 
| C16:0 (fatty acids)  | 
      1,2g | 209 | 
| C18:0 (fatty acids)  | 
      0,54g | 209 | 
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans)  | 
      0,23g | 209 | 
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      12g | 209 | 
| C16:1 sum (fatty acids)  | 
      0,075g | 209 | 
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      11g | 209 | 
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis)  | 
      4,9g | 209 | 
| C18:2n-6 (fatty acids)  | 
      3,5g | 209 | 
| C18:3n-3 (fatty acids)  | 
      1,4g | 209 | 
| C20:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,0g | 209 | 
| C20:3n-6 (fatty acids)  | 
      0,0g | 209 | 
| C20:4n-3 (fatty acids)  | 
      0,0g | 209 | 
| C20:4n-6 (fatty acids)  | 
      0,019g | 209 | 
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids)  | 
      0,0g | 209 | 
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids)  | 
      0,0g | 209 | 
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids)  | 
      0,0g | 209 | 
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3)  | 
      1,4g | 73p | 
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6)  | 
      3,5g | 74p | 
| Kolesterol (cholesterol)  | 
      57mg | 209 | 
| Karbohydrat (carbohydrate)  | 
      52g | 209 | 
| Stivelse (starch, total)  | 
      22g | 209 | 
| Mono- og disakkarider (sugars, total)  | 
      30g | 209 | 
| Sukker, tilsatt (sugar, added)  | 
      28g | 20 | 
| Kostfiber (fibre, total dietary)  | 
      1,5g | 209 | 
| Protein (protein, total)  | 
      4,1g | 209 | 
| Salt (salt)  | 
      0,92g | 83 | 
| Alkohol (alcohol)  | 
      0,0g | 50 | 
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv)  | 
      7,1RAE | 85 | 
| Retinol (retinol (preformed vitamin A))  | 
      7,1µg | 209 | 
| Beta-karoten (beta-carotene)  | 
      0,0µg | 60a | 
| Vitamin D (vitamin D)  | 
      0,0µg | 60a | 
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv)  | 
      6,0alfa-TE | 209 | 
| Tiamin (thiamin)  | 
      0,050mg | 209 | 
| Riboflavin (riboflavin)  | 
      0,10mg | 20 | 
| Niacin (niacin, preformed)  | 
      0,31mg | 209 | 
| Vitamin B6 (vitamin B6, total)  | 
      0,075mg | 209 | 
| Folat (folate, total)  | 
      6,9µg | 209 | 
| Vitamin B12 (vitamin B12)  | 
      0,22µg | 209 | 
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid))  | 
      0,0mg | 50 | 
| Kalsium (calcium)  | 
      26mg | 209 | 
| Jern (iron, total)  | 
      0,70mg | 209 | 
| Natrium (sodium)  | 
      370mg | 209 | 
| Kalium (potassium)  | 
      130mg | 209 | 
| Magnesium (magnesium)  | 
      11mg | 209 | 
| Sink (zinc)  | 
      0,40mg | 209 | 
| Selen (selenium)  | 
      0,0µg | 60a | 
| Kopper (copper)  | 
      0,080mg | 209 | 
| Fosfor (phosphorus)  | 
      98mg | 209 | 
| Jod (iodine)  | 
      11µg | 325 | 
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0210
 - Cake (US CFR)
 - A0821
 - Fine bakery ware (EUROFIR)
 - B1312
 - Wheat
 - C0208
 - Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
 - E0105
 - Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
 - F0014
 - Fully heat-treated
 - G0005
 - Baked or roasted
 - H0117
 - Flavoring or taste ingredient added
 - H0158
 - Sucrose added
 - H0186
 - Egg added
 - H0221
 - Fat or oil added
 - H0351
 - Chemical leavening agent added
 - J0001
 - Preservation method not known
 - K0003
 - No packing medium used
 - M0001
 - Container or wrapping not known
 - N0001
 - Food contact surface not known
 - P0024
 - Human consumer, no age specification
 - Z0112
 - Food industry prepared
 
Referanser
- 0
 - Vurdert som 100 % spiselig (netto).
 - 20
 - Vurdert verdi.
 - 50
 - Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
 - 60a
 - Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
 - 61a
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
 - 61b
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
 - 65
 - Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
 - 73p
 - Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
 - 74p
 - Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
 - 83
 - Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
 - 85
 - Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
 - 209
 - Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
 - 325
 - Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.