Søk i matvaretabellen:

Donuts, med sjokoladeglasur, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
18g 209
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
500kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
37g 209
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
19g 209
C12:0
(fatty acids)
1,3g 209
C14:0
(fatty acids)
0,75g 209
C16:0
(fatty acids)
14g 209
C18:0
(fatty acids)
2,1g 209
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
1,4g 209
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
12g 209
C16:1 sum
(fatty acids)
0,034g 209
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
12g 209
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,5g 209
C18:2n-6
(fatty acids)
3,3g 209
C18:3n-3
(fatty acids)
0,14g 209
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 209
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 209
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 209
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 209
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 209
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 209
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 209
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,14g 73p
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,4g 74p
Kolesterol
(cholesterol)
8,0mg 209
Karbohydrat
(carbohydrate)
33g 209
Stivelse
(starch, total)
23g 209
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
10g 209
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
8,5g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,8g 103a
Protein
(protein, total)
6,2g 209
Salt
(salt)
0,92g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
6,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 60a
Beta-karoten
(beta-carotene)
72µg 209
Vitamin D
(vitamin D)
2,5µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
4,4alfa-TE 209
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 209
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 460a
Niacin
(niacin, preformed)
0,81mg 209
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,13mg 209
Folat
(folate, total)
19µg 209
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,12µg 209
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
38mg 209
Jern
(iron, total)
1,6mg 209
Natrium
(sodium)
370mg 209
Kalium
(potassium)
180mg 209
Magnesium
(magnesium)
25mg 209
Sink
(zinc)
0,60mg 209
Selen
(selenium)
2,2µg 209
Kopper
(copper)
0,21mg 209
Fosfor
(phosphorus)
180mg 209
Jod
(iodine)
6,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0248
Doughnut (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0029
Deep-fried
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0158
Sucrose added
H0174
Hydrogenated
H0186
Egg added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0241
Previously frozen
H0256
Carbohydrate fermented
H0263
Vegetable fat or oil added
H0317
Carotenes added
H0351
Chemical leavening agent added
H0355
Chocolate coated or covered
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73p
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
74p
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
103a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2006, uspesifisert grunnlag.
209
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460a
US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 18 (2005).

Søk i matvaretabellen: