Søk i matvaretabellen:

Brownies, med sjokoladeglasur, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
15g 209
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1800kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
420kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
20g 209
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,2g 209
C12:0
(fatty acids)
0,0g 209
C14:0
(fatty acids)
0,074g 209
C16:0
(fatty acids)
3,7g 209
C18:0
(fatty acids)
1,2g 209
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,83g 209
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,9g 209
C16:1 sum
(fatty acids)
0,037g 209
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,8g 209
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
6,9g 209
C18:2n-6
(fatty acids)
6,2g 209
C18:3n-3
(fatty acids)
0,68g 209
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 209
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 209
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 209
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 209
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 209
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 209
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 209
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,68g 73p
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
6,2g 74p
Kolesterol
(cholesterol)
40mg 209
Karbohydrat
(carbohydrate)
54g 209
Stivelse
(starch, total)
14g 209
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
40g 209
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
39g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,0g 209
Protein
(protein, total)
4,0g 209
Salt
(salt)
0,67g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,5RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2,5µg 209
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 60a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 60a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,1alfa-TE 209
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 209
Riboflavin
(riboflavin)
0,090mg 131
Niacin
(niacin, preformed)
0,46mg 209
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,19mg 209
Folat
(folate, total)
4,8µg 209
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,17µg 209
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 50
Kalsium
(calcium)
39mg 209
Jern
(iron, total)
3,0mg 209
Natrium
(sodium)
270mg 209
Kalium
(potassium)
220mg 209
Magnesium
(magnesium)
29mg 209
Sink
(zinc)
0,60mg 209
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,26mg 209
Fosfor
(phosphorus)
80mg 209
Jod
(iodine)
3,4µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0210
Sucrose
E0105
Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0186
Egg added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0319
Wheat added
H0351
Chemical leavening agent added
H0355
Chocolate coated or covered
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73p
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
74p
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 209: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
131
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2006 eller tidligere versjon).
209
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2002-2003. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: