Kanelbolle, skillingsbolle, med vaniljekrem, melisglasur, kjøpt
Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.
Næringsinnhold
Næringstoff | Verdi | Ref |
---|---|---|
Spiselig del (edible portion) |
100% | 0 |
Vann (water (moisture)) |
39g | 210 |
Kilojoule (energy, total metabolisable) |
1100kJ | 61a |
Kilokalorier (energy, total metabolisable) |
260kcal | 61b |
Fett (fat, total (total lipid)) |
5,2g | 210 |
Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids) |
2,0g | 210 |
C12:0 (fatty acids) |
0,16g | 210 |
C14:0 (fatty acids) |
0,090g | 210 |
C16:0 (fatty acids) |
1,2g | 210 |
C18:0 (fatty acids) |
0,44g | 210 |
Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans) |
0,16g | 210 |
Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,6g | 210 |
C16:1 sum (fatty acids) |
0,010g | 210 |
C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis) |
1,5g | 210 |
Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis) |
1,1g | 210 |
C18:2n-6 (fatty acids) |
1,0g | 210 |
C18:3n-3 (fatty acids) |
0,10g | 210 |
C20:3n-3 (fatty acids) |
0,0g | 210 |
C20:3n-6 (fatty acids) |
0,0g | 210 |
C20:4n-3 (fatty acids) |
0,0g | 210 |
C20:4n-6 (fatty acids) |
0,0g | 210 |
C20:5n-3 (EPA) (fatty acids) |
0,0g | 210 |
C22:5n-3 (DPA) (fatty acids) |
0,0g | 210 |
C22:6n-3 (DHA) (fatty acids) |
0,0g | 210 |
Omega-3 (fatty acids, total cis n-3) |
0,10g | 73m |
Omega-6 (fatty acids, total cis n-6) |
1,0g | 74m |
Kolesterol (cholesterol) |
0,0mg | 60a |
Karbohydrat (carbohydrate) |
46g | 210 |
Stivelse (starch, total) |
30g | 210 |
Mono- og disakkarider (sugars, total) |
16g | 210 |
Sukker, tilsatt (sugar, added) |
14g | 20 |
Kostfiber (fibre, total dietary) |
2,0g | 20 |
Protein (protein, total) |
6,7g | 210 |
Salt (salt) |
0,14g | 83 |
Alkohol (alcohol) |
0,0g | 50 |
Vitamin A (vitamin A; retinol equiv) |
9,5RAE | 85 |
Retinol (retinol (preformed vitamin A)) |
9,5µg | 210 |
Beta-karoten (beta-carotene) |
0,0µg | 60a |
Vitamin D (vitamin D) |
0,0µg | 60a |
Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv) |
0,80alfa-TE | 210 |
Tiamin (thiamin) |
0,090mg | 210 |
Riboflavin (riboflavin) |
0,21mg | 210 |
Niacin (niacin, preformed) |
1,2mg | 210 |
Vitamin B6 (vitamin B6, total) |
0,13mg | 210 |
Folat (folate, total) |
28µg | 210 |
Vitamin B12 (vitamin B12) |
0,0µg | 50 |
Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid)) |
0,0mg | 20 |
Kalsium (calcium) |
55mg | 210 |
Jern (iron, total) |
1,2mg | 210 |
Natrium (sodium) |
54mg | 210 |
Kalium (potassium) |
150mg | 210 |
Magnesium (magnesium) |
22mg | 210 |
Sink (zinc) |
0,76mg | 210 |
Selen (selenium) |
3,0µg | 210 |
Kopper (copper) |
0,13mg | 210 |
Fosfor (phosphorus) |
100mg | 210 |
Jod (iodine) |
1,9µg | 325 |
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0151
- Sweet roll or sweet bun (US CFR)
- A0821
- Fine bakery ware (EUROFIR)
- B1312
- Wheat
- C0208
- Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
- E0105
- Whole, shape achieved by forming, thickness 1.5-7 cm.
- F0014
- Fully heat-treated
- G0005
- Baked or roasted
- H0132
- Pudding or custard added
- H0146
- Starch added
- H0184
- Milk added
- H0207
- Filled or stuffed
- H0256
- Carbohydrate fermented
- H0354
- Sugar coated or covered
- H0749
- White sugar added
- H0753
- Yeast added
- J0001
- Preservation method not known
- K0003
- No packing medium used
- M0003
- No container or wrapping used
- N0001
- Food contact surface not known
- P0024
- Human consumer, no age specification
- Z0112
- Food industry prepared
Referanser
- 0
- Vurdert som 100 % spiselig (netto).
- 20
- Vurdert verdi.
- 50
- Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
- 60a
- Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
- 61a
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
- 61b
- Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
- 65
- Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
- 73m
- Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
- 74m
- Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
- 83
- Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
- 85
- Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
- 210
- Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
- 325
- Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.